Hirdetés

Musical készül a The Witcher alapján, nézzetek bele!

|

A legnagyobb The Witcher rajongók azonnal tervezgetni fogják a kiutazási lehetőségeket, amint meglátják, hogy Lengyelországban milyen musicalt faragnak Ríviai Geralt kalandjaiból.

Hirdetés

Kifejezni sem tudjuk, hogy mennyire szeretnénk már látni a The Witcher alapján készülő filmet, viszont már jó ideje nem hallottunk róla, viszont most kiderült, hogy novemberben bemutatnak egy musicalt, amelynek főszereplője természetesen maga Ríviai Geralt lesz. 

Hirdetés

Fantáziáltatok már róla, hogy milyen lenne a The Witcher a színházban? Többé nem kell a képzeletre bízni a dolgot, hiszen novemberben a Lengyelországban található, Gdynia-i Danuta Baduszkowa Zenés Színházban bemutatják az első The Witcher musicalt Wiedzmin címmel (ez Sapkowski könyvsorozatának lengyel elnevezése). A nézők öt rövid történetet láthatnak megelevenedni Az utolsó kívánság és A végzet kardja könyvekből, a produkció pedig nem kis költségvetésű: a stáb egyik tagja szerint van olyan jelenet, ahol akár 50 ember is a színpadon van, köztük színészek, táncosok, akrobaták és egy teljes zenekar. 

Csak remélni merjük, hogy a jövőben talán hazánkban is láthatunk ilyet, vagy ha Magyarországon nem is, legalább angol változatban. Az jóval érthetőbb, mint a lengyel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)