Hirdetés

The Witcher sorozat - változtatnak Ciri karakterén

|

Még keresik a színésznőt, aki eljátszhatná, de van egy feltétel, aminek sokan nem fognak örülni. Azt is megtudtuk, mikor és hol lesz a forgatás.

Hirdetés

Elvileg jövőre már láthatjuk a The Witcher sorozat nyolc részét, de a szereplők közül csak a Geraltot játszó Henry Cavill fix.

Hirdetés

A National Youth Theatre honlapjára került ki a felhívás, melyben a Netflix szériájához keresik a Cirit játszó színésznőt, aki optimális esetben 15-16 éves, képes 13-14 évest játszani, és BAME, azaz fekete, ázsiai, vagy más etnikai kisebbséghez tartozó. A leírásban szerepel, hogy Calanthe királynő a nagyanyja, és Lara Dorren közvetlen leszármazottja, akik - ismereteink és az illusztrációk szerint - mindketten fehérek voltak, ezzel együtt pedig külön érdekes, hogy miért született ez a kitétel. Ugyanakkor a könyvekben csak az szerepel, hogy a haja hamuszürke, a bőrszínét Sapkowski nem írta le, a sorozat pedig teljes egészében a könyveken alapszik, figyelmen kívül hagyja a játékot. Mindenesetre reméljük, hogy sikerül egy ügyes és tehetséges színésznőt találni a szerepre, aki jól tudja hozni a karaktert.

Lauren S. Hissrich showrunner még májusban, az írók bejelentésekor igyekezett Twitteren védeni a sokszínűséget. Zavaros, amit írt, de az kibogozható belőle, hogy nem akarja megváltoztatni a karakterek kulturális vagy etnikai jellemzőit, nemét, csak azért, mert ahhoz van kedve. Nevetségesnek gondolja, szerinte egyik író sem csinálna ilyet, mert a sztori az elsődleges a számára. Megjegyzi, maga Sapkowski mondta neki, hogy a kontinens nagy és változatos, számos faj, kultúra, nem, és bőrszín megjelenik rajta, és nem mindig jelentette ki konkrétan, kinek milyen színű a bőre. Így hát nem érti, miért állítják az emberek, hogy ő rúgja fel a könyvek által lefektetett alapokat, mikor csak Sapkowski szándékainak megfelelően jár el.

A forgatást 2018. október 18-án kezdik és egészen jövő május végéig tart, helyszíne pedig Budapest lesz, ahogy azt korábban egy megkérdőjelezhető hitelességű forrás már megszellőztette.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)