Hirdetés

Az első nézői vélemények szerint remek lett a The Witcher sorozat

|

Ugyan az embargó a premier napjáig tart, de már röviden megnyilatkoztak azok, akiknek volt szerencséje megnézni az első évadot.

Hirdetés

Nem tudunk irigység nélkül tekinteni azokra a kritikus kollégákra, akiknek már lehetőségük volt premier előtt megnézni a Netflix A vaják sorozatának első évadát. Ahogy közeledik a megjelenés egyre lassabban telnek a napok, de a félelemmel vegyes várakozáson enyhíthet az, hogy az első beszámolók alapján egy jól eltalált sorozatról beszélünk.

Hirdetés

A Redditen egy megathreadben szedte össze az egyik kitartó felhasználó azokat a posztokat, melyekben a szerencsés kiválasztottak foglalják össze véleményüket a The Witcherről:

"Nem szabad sokat elárulnom a #TheWitcherről következő hónapig... De itt a reakcióm az első epizódra egy GIF-en"

"A harci jelenetek a Witcherben... WOW! Mellettük a Trónok harca összecsapásai gagyinak tűnnek"

"Szóval... Soha nem voltam oda Henry Cavillért. Mármint értem, hogy jóképű, de akkor sem. Láttam a Witcher első epizódját és... azt hiszem terhes vagyok."

"Megnéztem a The Witchert. Beismerem, hogy a könyvek nagy rajongójaként egy kicsit aggódtam, de Lauren S. Hissrich mesteri munkát végzett a történet elmesélésével. Az is segít, hogy a szereplőgárda fantasztikus. És Henry Cavill, egyszerűen... wow!"

Ha kíváncsiak vagytok a többi véleményre, akkor érdemes végigpörgetni a bejegyzést, de egyelőre minden jel arra utal, hogy egy remek sorozatot kapunk majd a Vaják Netflixes adaptációjában.

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)