Hirdetés

A Xena sorozathoz hasonlította a legújabb őszinte előzetes a netflixes The Witcher szériát

|

A Screen Junkies csapata most is odatette magát, cseppet sem kímélték a Netflix sorozatát.

Hirdetés

Hiába volt a 2019-es év egyik legnagyobb sorozatsikere, hiába dobta meg jelentősen a könyvek és videojátékok eladásait, azért a Vaják (The Witcher) sorozaton bizony lehet fogást találni. A Screen Junkies-féle Honest Trailer videók pedig pontosan arra szakosodtak, hogy kellően pimaszul rámutassanak a gyengébb mozzanatokra. Nos, most is így tettek.

Hirdetés

Az őszinte előzetes rögtön azzal kezdődik, hogy a Vaják sorozatot a '90-es évek második felében futó Xena: A harcos hercegnőhöz hasonlítják, de szóba kerül a Netflix átgyúrt nézettségszámláló módszere, a mérhetetlenül sok káromkodás, és persze az a megmagyarázhatatlan tény is, hogy bár mindenki tisztában van Geralt emberfeletti képességeivel, valamilyen furcsa okból mégis meg akarnak küzdeni vele. Egyébként már csak a Ciri-bébi Yoda hasonlatért megérte elkészíteni ezt a videót. 

Nektek egyébként mennyire jött be a Vaják sorozat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)