Hirdetés

A The Witcher sorozat második évadában a sztori nagyobb szerepet kap

|

A Netflixes Vaják első szezonjának célja a világ és a karakterek bemutatása volt, a következő pedig ezeknek az elemeknek a sztoriba rendezése lesz - legalábbis az ígéretek szerint.

Hirdetés

Most, hogy lement végre a The Witcher első szezonja, és a második hivatalosan is zöld utat kapott, a showrunner, Lauren Hissrich végre mesélhetett kicsit a következő évad céljairól a GamesRadar újságíróinak. Elmondása szerint az összes olyan elemet, amelyeket most bemutattak, a folytatásban fogják igazán kihasználni majd.

Hirdetés

A cél az lesz, hogy egy sokkal erősebb történet kerekedjen ki az epizódokból:

"A sztori sokkal erősebb lesz, mivel az első évadban bemutatott karakterek kapcsolatai a másodikban fognak igazán kiteljesedni. Többször fognak találkozni, ezek néha jól sülnek majd el, néha nem annyira. Olyan ez az egész, mintha leraktunk volna egy rakat alapkövet a világhoz, és most elkezdenénk ráépíteni."

Én még nem jutottam el odáig, hogy belelessek az első évadba, de a kollégák és a barátok eléggé meg voltak elégedve vele. Nektek hogy tetszett eddig a széria?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)