Hirdetés

Könnyebben követhető lesz a nézők számára a The Witcher második évada

|

A sorozat showrunnere elmondta, hogy az új epizódok kronológiája lényegesen egyszerűbb lesz.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy jelenleg az egyik legnépszerűbb sorozat a The Witcher, amely alapján már természetesen számos mém és Toss A Coin To Your Witcher feldolgozás is készült. A második évad is érkezni fog, a sorozat showrunnere elmondása szerint pedig könnyebben követhető lesz az időrendiség.

Hirdetés

Lauren Hissrich elmondta, hogy a második évad inkább tradicionális struktúra alapján fog játszódni. Az első évadot azért tervezték így, hogy elmesélhessék Geralt korai történeteit, illetve a nézők ezek mellett megismerhessék Yennefer és Ciri múltját is. Sokak számára - főleg azoknak, akik nem ismerték a könyveket vagy a játékokat - kicsit zavaró volt az időben való ugrálás, és leginkább ezt az aspektust kritizálták a sorozattal kapcsolatban. Hissrich viszont biztosított a rajongókat, hogy a második évadot más struktúra szerint fogják bemutatni. A showrunner egyébként sok más kérdésre is szívesen válaszolt a Redditen szervezett "Ask Me Anything", vagyis kérdezz-felelek keretein belül, a többi válaszát erre a linkre kattintva érhetitek el.

Ti mit vártok a The Witcher második évadától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)