Hirdetés

The Witcher - a Netflix készít sorozatot belőle

|

Hivatalos: sorozat lesz Andrzej Sapkowski Vaják regényeiből, a jogokat pedig a Netflix szerezte meg.

Hirdetés

A CD Projekt már végzett a The Witcherrel, a közeljövőben nem várható újabb játék (leszámítva a Gwentet). Míg franchise-t világszerte széles körben ismertté tevő csapat új kalandok után néz, Geralt a képernyőkre költözik.

A projektről annyit tudni, hogy Sapkowski tanácsadóként közreműködik, a Múmia-sorozaton és a Ben-Huron dolgozó Sean Daniel, valamint a The Expanse (A Térség) sorozatot készítő Jason Brown a Platige Image produkciós és vizuális effektekért felelős lengyel cégnél ügyködő Tomek Baginskivel és Jarek Sawkóval együtt lesznek a vezető producerek, és Baginski legalább egy részt rendez is minden évadban.

A széria, ahogy a könyvek is, napjaink kihívásaival fog foglalkozni fantasy köntösben, a Sapkowski által létrehozott világ elemeit használva. További részletek valószínűleg akkor jönnek, ha elkezdődött a gyártás, de a premierre 2018 végénél, maximum 2019-nél előbb nem számítunk.

Ti milyennek képzelitek el?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)