Hirdetés

A Vaják alkotója is örülne, ha Mark Hamill csatlakozna a sorozathoz

|

Az internet népe már leadta a szavazatát arra, hogy melyik színésznek kellene alakítania Geralt mentorát. Most a showrunner is hozzátette a saját két krajcárját.

Hirdetés

Mark Hamilltől nem állnak messze azok a szerepek, amelyekben kardozást kell imitálnia. Talán néhányan láttátok már kisebb szerepben egy alig ismert űroperában, de volt már keresztes lovag is a Knightfall című sorozatban, melyben elszántabban - és hatékonyabban - kaszabol, mint fénykarddal bármikor karrierje során.

Hirdetés

Szóval történetünk ott kezdődött, hogy még bő másfél év volt hátra a netflixes The Witcher sorozat első évadáig, amikor egy twitterező felvetette, hogy eljátszhatná a Geraltot és társait mentoráló Vesemir szerepét. Hamillnek ugyan lövése sem volt akkor még arról, hogy eszik-e vagy isszák az idős vajákot, de akár heccből, akár komolyan gondolta, ráállt a dologra. Úgy tűnt akkor, hogy ezen a ponton véget is ér a történet, ám a közelmúltban akkorát ment a közösségi oldalakon egy Hamill-féle Vesemirt ábrázoló kép, hogy az IGN.com munkatársa feltétlenül szükségesnek látta megkérdezni a showrunnert is az ügyről.

Lauren Schmidt Hissrich elismerte, hogy mindig is a potenciális szereplők között tartotta számon Hamillt, ezért amikor meglátta a szóban forgó tweetet, majd' elszállt az agya. Mindazonáltal nem tartunk még ott, hogy egyértelműen kijelenthessük, megtalálták a Vaják második évadában bemutatkozó Vesemirt.

"Még nem léptünk kapcsolatba Mark ügynökével, mert még odébb van a szereplőválogatás. Ezzel együtt imádom azt, ami az interneten zajlik, és imádom a rajongók reakcióját. Nyilvánvalóan szembesültünk azzal, hogy mekkora rajongótábor alakult ki a The Witcher körül, és ha ehhez hozzáadjuk a Star Wars rajongóit... már a gondolatától zsongani kezd a fejem."

Hissrich szavait figyelembe véve, valamint a tényt, miszerint Hamill mostanában aligha bújik Luke Skywalker köpenyébe, akár még valóra is válhat a rajongók álma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)