Hirdetés

Rajtunk múlik, hogy elkészül-e a rajongói The Witcher film

|

Az Alzur's Legacy rajongói mozi a közösségi finanszírozásban bízik, az elkészüléséhez szükséges összeg egytizede már megvan.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy javában készül egy The Witcher Netflix sorozat, de Andrzej Sapkowski világa és hősei különféle rajongói projektekben is felbukkannak. Most egy igazán ütős fan film készül, amihez külön Indiegogo kampány is kapcsolódik.

Hirdetés

Alzur's Legacy címmel készül ez a rajongói The Witcher mozi, ami lelkes lengyel filmesek álmodtak meg. A történet évtizedekkel az utolsó ismert Witcher sztori után játszódik, középpontjában pedig ezúttal nem Geralt, hanem Lambert, Triss Merigold, és Dandelion állnak. Az Indiegogo gyűjtés kapcsán már egy érdekes videót is láthatunk, amelyben az alkotók kicsit mesélnek a történetről, és nem győzik hangsúlyozni, tálalásukban egy igazán sötét, szláv fantasyt kapunk majd. 

Mindehhez 15 ezer dollárra, vagyis több mint 4 millió forintra van szükségük. A kitűzött cél tíz százalékát már teljesítették, a kampányból viszont már csupán 17 nap van hátra, így nem árt sietni azoknak, akik támogatni szeretnék a lengyel rajongói filmet.

Ti szívesen megnéznétek egy ilyen The Witcher mozit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)