Hirdetés

Ilyen lenne Ríviai Geralt szamurájként

|

A Maul Cosplay egy kisfilm keretében életre keltette Geraltot, aki kalandozásai során a felkelő nap országába is ellátogatott, ahol nem fogadják meleg szívvel a szörnyvadászt.

Hirdetés

Ha Andrzej Sapkowski pár ezer kilométerrel keletebbre születik, Ríviai Geralt talán szamurájként vagy roninként kerül a köztudatba, aki acél és ezüst  katanákkal aprítja  a japán folklór szörnyeit. Az elképzelés nem hangzik rosszul és hála egy kisfilmnek, belepillanthatunk, milyen lett volna egy japán Witcher széria.

A CD Projekt Red egy Witcher kisfilmet készített, amihez az ismert Maul Cosplay-t hívták meg. Maul egyszer már eljátszotta Geraltot, de ismerős lehet a The Last of Us rajongóknak is. A mostani klipben az ősz hajú szörnyvadászt szalmakalapban és tradicionális japán öltözetben láthatjuk. Békéje nem tart sokáig, mert egy nindzsával kerül szemben, aki nem nézi jó szemmel az idegen jelenlétét.

Maul Cosplay, polgári nevén Ben Schamma a cosplaykedés mellett profi kaszkadőr, tehát minden adva van, hogy esetleg valami komolyabb Witcher produkcióban is viszont láthassunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)