Hirdetés

The Witcher sorozat - megvan, hogy ki lesz Ciri és Yennefer

|

Akik amiatt aggódtak, hogy Ciri nem fehér lesz, azok most megnyugodhatnak.

Hirdetés

Azt már korábban bejelentették, hogy a Netflixre készülő The Witcher sorozat főszereplőjét, Ríviai Geraltot Henry Cavill fogja életre kelteni, arról viszont még csak pletyka szintjén sem hallottunk, hogy a történet két másik fontos karakterét, Cirit és Yennefert mely színészek alakíthatják. Ráadásul az is hatalmas botrányt kavart, amikor felmerült, hogy változtathatnak Ciri karakterén és az eddigi ábrázolással szemben nem fehér lenne. 

Hirdetés

Most a The Hollywood Reporter erősítette meg, hogy Cirit az a Freya Allan fogja játszani, aki idáig rövidfilmekben és az Into the Badlands egyik epizódjában szerepelt, valamint éppen forgatja a The War of the Worlds miniszériát. 

De sikerült megtalálni azt a színésznőt is, aki Geralt szerelme, az orgona és egres illatú varázslónő, Vengerbergi Yennefer lesz: ő nem más, mint Anya Chalotra, aki a nemrég indult Wanderlust sorozatban bukkant fel, valamint részese a BBC-re készülő Az ABC-gyilkosságok feldolgozásnak is. 

Mi a véleményetek a castingról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)