Hirdetés

Henry Cavill szívesen eljátszaná Ríviai Geraltot a The Witcher sorozatban

|

A Supermant is alakító színész szívesen ragadna kardot, vágna szörnyeket és kerülgetne varázslónőket.

Hirdetés

Legutóbb akkor hallottunk bármit a Netflixre készülő The Witcher sorozattal kapcsolatban, mikor létrehoztak egy írószobát, amelyben többek között a Daredevil írója is helyet kapott. 

Hirdetés

A castingról így értelemszerűen még szó sem esett, viszont a rajongóknak máris megvannak a maguk kiszemeltjei, mint például Mads Mikkelsen vagy éppen Nikolaj Coster-Waldau Ríviai Geralt esetében. Most egy újabb névvel bővülhet a kívánságlista, ugyanis a Mission: Impossible - Utóhatás promózása közben Henry Cavill (Az acélember, Az U.N.C.L.E. embere, Az Igazság Ligája) elárulta az amerikai IGN-nek, hogy éppen milyen játékkal üti el az idejét. Ez pedig nem más, mint a The Witcher 3, amit éppen most játszott újra és imádja. Majd a kérdésre, miszerint szívesen eljátszaná-e Ríviai Geraltot a Netflix sorozatában, így felelt: 

Abszolút! Igen, ez egy csodálatos szerep lenne.

Cavill mellesleg Andrzej Sapkowski regényeiről is csak szuperlatívuszokban tudott beszélni, lenyűgözőnek tartja őket, így a színésznél az alapanyag szeretetével biztosan nem lenne gond. Ti szívesen látnátok őt Ríviai Geralt bőrébe bújva?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)