Hirdetés

The Witcher sorozat - eldőlt, Henry Cavill lesz Ríviai Geralt

|

A színész maga jelentkezett a szerepre és úgy tűnik, hogy ez a taktika sikeresnek bizonyult.

Hirdetés

Nemrég arról számoltunk be, hogy már a The Witcher sorozat fináléjának forgatókönyve készül, így várható volt, hogy a Netflix illetékesei lassan a szereposztásról is elkezdenek nekünk mesélni. Nos, a mai napon már robbantották is a hírt, kiderült, ki alakítja majd Geraltot, a Fehér Farkast. 

Hirdetés

Henry Cavill korábban már kifejtette, hogy nagyon szívesen lecsapna a szerepre, ez pedig a jelek szerint össze is jön neki. A színész nemrég Facebookon és Instagramon is egy olyan tévé képét posztolta, amelyen épp egy Ríviai Geralt nevezetű Netflix account készül belépni a streaming szolgáltató alkalmazásába. A kép mellé nemes egyszerűségge új levelezési címét adta meg, amely szerint Geraltot Kaer Morhenben érdemes keresni.

Nem sokkal később a The Wichter széria showrunnere, Lauren Schmidt Hissrich  és maga a Netflix is megerősítette a hír, szóval most már akár tényként is kezelhetjük, hogy Henry Cavill forgatja majd Ríviai Geralt kardjait a nyolcrészesre tervezett szezonban. 

Hivatalos képünk persze még nincs a Cavill-féle Geraltról, de azért a bosslogic műve alapján el lehet képzelni, hogy mire számíthatunk: 

GERALT #HenryCavill #TheWitcher @netflix @henrycavill

Bosslogic (@bosslogic) által megosztott bejegyzés,

Ti örültök, hogy tényleg Henry Cavill lesz Geralt, vagy másnak adtátok volna a szerepet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)