Hirdetés

Ezek a karakterek biztosan benne lesznek a The Witcher sorozatban

|

Mindenki nyugodjon le, Keszeg nem fog kimaradni a The Witcher szériából!

Hirdetés

Jól haladnak a Netflixre készülő The Witcher sorozat munkálatai, a forgatókönyvet író Lauren Schmidt Hissrich lelkesen oszt meg Twitteren üzeneteket arról, hogy éppen hol tart. Január végén például arról számolt be, hogy kész a pilot szkriptje

Hirdetés

Hissrich most is kedveskedett néhány vadonatúj információval a szériával kapcsolatban, így megtudhattuk, hogy milyen karakterek bukkannak fel biztosan a The Witcher epizódjai során. A főszereplő, Ríviai Geralt persze egyértelmű, ahogyan Yennefer, Ciri, Triss, Dandelion és Keszeg jelenléte sem szorul magyarázatra, azonban szerencsénk lesz majd néhány olyan kevésbé ismert szereplőhöz is, mint Regis, Milva, Vilgefortz, Cahir, Leo Bonhart és Emhyr var Emreis. 

Az író egy sor üzenetben mesélt róla nagy vonalakban, hogy várhatóan milyen jellemvonásokkal rendelkeznek majd a karakterek, így például Geralt nyugodt, óvatos, kiegyensúlyozott és vad lesz, Yennefer tüzes, büszke, okos és ellentmondó, Triss bátor, idealista és bizonytalan, míg Ciri rugalmas, könyörtelen és pimasz. A legviccesebb mégis Keszeg leírása, miszerint nőies, hűséges, állhatatos és természetfölötti társnak ígérkezik. 

Tehát aki játszott a The Witcher játékokkal és olvasta a Vaják könyveket, azt nem fogja meglepetésként érni a szereplők stílusa. A The Witcher sorozat premierje egyelőre nem ismert, de a Netflixről van szó, így egyszerre kapjuk meg az évadot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)