Hirdetés

The Witcher sorozat - így fognak kinézni a nilfgaardi katonák?

|

Fotók és egy videó is kiszivárgott a The Witcher sorozat forgatásáról, amiken a statisztákat vehetjük szemügyre. Az internet népe máris felháborodott.

Hirdetés

Ha minden jól megy, még idén megnézhetjük, hogy a Netflix hogyan dolgozta fel Andrzej Sapkowski regényeit sorozat formájában, Henry Cavill főszereplésével. Egyelőre nem sok hivatalos anyagot láthattunk a szériából, viszont most egy rajongói oldal, a Redanian Intelligence kiszivárogtatott néhány érdekes fotót a forgatásról. 

Hirdetés

Az alábbi képeken és videón azt láthatjuk, ahogy a statiszták nilfgaardi katonákat alakítanak, a páncéljukon jól kivehető a birodalom címere és a fekete szín is passzol, viszont ami az anyagot és a stílust illeti, a közösségi reakciók alapján a rajongók nem éppen erre számítottak: 

Természetesen néhány a világhálóra fellőtt, nem túl jó minőségű anyagból még nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, hiszen könnyen lehet, hogy ezek az utómunka során változnak, így várjuk meg a trailert vagy még inkább az elvileg december 20-ra kitűzött premiert, mielőtt nagyon elkeserednénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)