Hirdetés

Mark Hamill szívesen benne lenne a The Witcher sorozatban

|

Az internet csodákra képes, most éppen Luke Skywalker megformálóját ismertették meg a The Witcher szériával. Erre pedig a játékok készítői is felfigyeltek.

Hirdetés

Kétfajta módon még biztosan találkozni fogunk Ríviai Geralttal: lesz egy vendégszereplése (a találgatások szerint a Soul Calibur VI-ban) és természetesen ő lesz a Netflixre készülő The Witcher sorozat főszereplője, amelynek castingjáról még nem érkezett bejelentés. 

Hirdetés

Viszont a világháló népe gondoskodik erről is. Amikor Lauren S. Hissrich, a széria írója Twitteren jellemezte a franchise egyik karakterét, Geralt mentorát és társát, Vesemirt, valaki rámutatott a hasonlóságokra a figura és az idős Luke Skywalker között megpendítve a lehetőséget, hogy Mark Hamill tökéletes lenne a szerepre. Ez eljutott a színészhez is, aki a rá jellemző stílussal csak annyit mondott, hogy fogalma sincs, ki ez a karakter vagy miről van szó, de valóban neki kellene eljátszania.

Hamill nyilvánvalóan félig viccesen adta elő a dolgot, azonban a hivatalos The Witcher Twitter azonnal lecsapott a dologra és ráphotoshoppolták az arcát Vesemir testére. Íme: 

Ti örülnétek neki, ha Mark Hamill aláírna a szerepre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)