Hirdetés

The Witcher sorozat - megvan a showrunner

|

Egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy elkészüljön a The Witcher sorozat.

Hirdetés

Még májusban érkezett az örömhír, hogy a Netflix sorozatot készít Andrzej Sapkowski Vaják regényei alapján, amelyben az író tanácsadóként is közreműködik. A produceri teendőket Sean Daniel (A múmia, The Expanse, Graceland), Jason Brown (The Expanse), valamint a Platige Image produkciós és vizuális effektekért felelős lengyel cégnél ügyködő Jarek Sawko és Tomek Baginski látják el, utóbbi várhatóan minden évadban rendezni is fog legalább egy epizódot. 

Hirdetés

A Variety jelentése szerint a sorozat showrunnere és vezető producere az alábbi képen látható Lauren Schmidt Hissrich lesz, aki Az elnök emberei, a Daredevil és a The Defenders sorozatokon is dolgozott, utóbbiak esetében íróként és producerként is. 

A Netflix azonban továbbra sem jelentette be, hogy mikor kezdődnek meg a The Witcher sorozat munkálatai és a castingról sem tudunk semmit, pedig lennének javaslataink a Ríviai Geralt megformálója kapcsán (Mads Mikkelsen vagy Anson Mount esetleg?). Ti kiknek örülnétek a főbb szerepekben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)