Hirdetés

Már a Daredevil írója is a The Witcher sorozaton dolgozik

|

Létrehoztak egy írószobát a Netflixre készülő The Witcher szériának, amelyben számos forgatókönyvíró kapott helyet: van, aki az Odaáton dolgozott, más a Jessica Jones-on.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy a Netflix-féle The Witcher sorozat készítői egy nyolc részből álló évaddal készülnek, hogy minden epizód érdekes és akciódús legyen, valamint a szereplők se sikkadjanak el. A feldolgozásért felelős Lauren S. Hissrich akkor elárulta, hogy nem szeretnék minél előbb letudni a sorozatot, minőséget akarnak szállítani, ez pedig aprólékos munkát igényel, így 2020-nál előbb ne számítsunk a premierre. 

Hirdetés

A pilot forgatókönyve már elkészült, azonban a többi részhez még nem kezdett neki Hissrich, előbb további írók csatlakoznak hozzá. Bár érdemes lenne egy rövid ideig ellamentálni azon, hogy vajon a Netflix nem elégedett a munkájával és azért kap segítséget, vagy pedig szeretnék kicsit felgyorsítani a folyamatot, azonban az fontosabb, hogy kikkel bővült a The Witcher sorozathoz létrehozott írói szoba. 

Bár a résztvevők pontos listáját még nem tették közzé, az már biztos, hogy köztük van a Marvel's Jessica Jones-t, a The Ticket és az Odaátot jegyző Jenny Klein, valamint a Marvel's Daredevilen, a Foglalkozásuk: Amerikain és a Constantine-en dolgozó Sneha Koorse is. Amint a többiekről is lehull a lepel, beszámolunk róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)