Hirdetés

The Witcher sorozat - a Netflixet a CD Projekt RED is megihlette

|

A Netflix egészen sajátos adaptációra készül, ugyanis egyszerre inspirálta Andrzej Sapkowski remek Vaják-regényei, valamint a CD Projekt RED világhírű videojátékai is.

Hirdetés

Nemrég jelentette be a szenzációs hírt a Netflix, hogy sorozatot készítenek Andrzej Sapkowski közkedvelt könyvsorozata alapján, amely bár a CD Projekt RED közreműködése nélkül készül, viszont valamilyen formában így is közük lesz hozzá. 

A Netflix-féle The Witcher szériát az író tanácsadóként támogatja, míg a vezető producerek között többek között helyet foglal Tomasz Baginski is, aki a Platige Image produkciós és vizuális effektekért felelős lengyel cégnél dolgozik és jelenlegi ismereteink alapján legalább egy részt rendezni fog az évadból. Baginski az Inn Polandnek adott interjújában mesélt róla, hogy ő a CD Projekt RED által elképzelt Ríviai Geraltot favorizálja és tisztában van vele, hogy sokan csak ezt az interpretációját ismerik a karakternek, a regénybeli változatot nem. Ennek eredményeként a sorozatba kerülő Geralt nyilvánvaló hasonlóságokat mutat majd mindkét verzióval, viszont a rendező szerint a saját útjukat fogják járni vele. 

A premierre legkorábban 2018 végén számíthatunk, addig is játsszunk el a gondolattal: ti kit látnátok szívesen Geralt bőrébe bújni? Mads Mikkelsen, valaki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)