Hirdetés

A The Witcher sorozat nem fog finomkodni

|

Lauren Schmidt Hissrich, a The Witcher sorozat írója és rendezője, nem fogja felvizezni a hangulatot. Ígérete szerint azt a brutális középkori fantasyt kapjuk, amit a játékoktól és a könyvektől megszoktunk.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a Netflix gondozásában kapunk egy The Witcher sorozatot, már csak az a kérdés, hogy milyen minőségben. A játék és könyv széria rajongói érthető módon aggódnak, hogy az író és rendező Lauren Schmidt Hissrich majd lereszeli szeretett világuk éleit, de a sorozat felelőse szerint ettől nem kell félnünk.

Hirdetés

Lauren kapott néhány tweetet, amiben a rajongók azon félelmüknek adnak hangot, hogy a középkori Lengyelország hangulata elveszik majd a sorozatban. A válasz szerint nincs miért aggódni:

"Nem fogok felvizezni semmit. Szavamat adom." Nyilván nem mondaná meg a rajongóknak előre, ha csillámpónikkal tervezné teletűzdelni a Witcher világát, de azért mi hiszünk abban, hogy betartja ígéretét, és kapunk egy autentikus ábrázolást. Lauren egyébként folyamatosan kutatja az univerzum titkait, hogy a lehető leghűségesebb képet festhesse majd a világról.

Egyelőre úgy tűnik, hogy jó kezekben van a sorozat, reménykedünk. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)