Hirdetés

The Witcher sorozat - újabb szivárgás erősíti meg a decemberi premiert

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a téli szünetben a Vaják sorozatot fogjuk nézni.

Hirdetés

Nem először hallunk már arról, hogy a Netflix még idén kiadja a The Witcher szériát, és eddig minden jel decemberi megjelenésre utalt. Most például a szolgáltató egyik, időközben törölt posztja árulkodott.

Hirdetés

A kimondottan a The Witcher sorozatról hírező Redanian Intelligence (anno ők írták meg azt is, hogy Budapesten forgat a stáb, ami igaznak bizonyult) kapta el a Netflix holland közösségi médiás csatornáira tegnap kikerült posztot, melyben az szerepelt, hogy hány éjszakát kell még aludni az egyes sorozatok, filmek premierjéig. A listán volt a The Witcher is, melynek bemutatkozásától 96 éjszakára vagyunk, ami azt jelenti, hogy december 17-én kerülhet fel a kínálatba.

Persze simán lehet, hogy ez még nem végleges dátum, és a posztot ezért távolították el, de az is előfordulhat, hogy valamely más műsornál volt hiba. Mindenesetre karikázzátok be a naptárban ceruzával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)