Hirdetés

The Witcher sorozat - egy friss képen Geralt paripáját csodálhatjuk meg

|

Henry Cavill megmutatta, hogyan fest majd a sorozatban Keszeg.

Hirdetés

Roach, azaz Keszeg már régi ismerősnek számít a The Witcher-rajongók körében, legyen szó akár a videojátékok kedvelőiről, akár az eredeti regények olvasóiról. Természetesen a hűséges paripa nem maradhat majd ki a Netflix élőszereplős sorozatából sem. 

Hirdetés

Július elején a Henry Cavill által életre keltett főhős mellett mellett Cirit és Yennefert is láthattuk pár remek képen, most viszont úgy döntöttek a Netflix illetékesei, hogy (elvileg a rajongói nyomásnak engedve) Keszeget mutatják meg nekünk. Ríviai Geralt az alábbi képen ti is megnézhetitek, amelyet Henry Cavill tett közzé az Instagramon. A bejegyzés szövegéből egyértelmű, hogy a poszt a San Diego Comic-Cont vezeti fel, ahol minden bizonnyal új infókkal lepnek meg bennünket a sorozattal kapcsolatban.

A The Witcher sorozat valamikor 2019 folyamán fog megérkezni a Netflixre, de a premier pontos dátuma egyelőre még nem ismert. Lehet, hogy pont a San Diego Comic-Conon fogják elárulni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)