Hirdetés

The Witcher sorozat - újabb nevekkel bővült a stáb

|

Lassan, de biztosan kezd körvonalazódni, hogy kik keltik majd életre a Vaják történetét a képernyőn.

Hirdetés

Mivel elvileg a Netflixre érkező The Witcher sorozat teljes forgatókönyve elkészült, a záróepizóddal is végeztek az alkotók, éppen itt lenne az ideje, hogy a megfelelő színészeket is megtalálják a népszerű karakterek megformálására. Most viszont még sajnos nem ezzel kapcsolatban szolgálhatunk új infókkal.

Hirdetés

A legfontosabb kérdésre egy ideje tudjuk a választ, hiszen az élőszereplős sorozat Ríviai Geraltja Henry Cavill lesz, akinek bejelentését egész jól fogadta a publikum. Csak színészekből viszont nem lesz még sorozat, így a technikai stáb terén is toborzásba kezdett a Netflix. Julian Parry, aki korábban a Vikingek szériáján is dolgozott, a The Witcher sorozat vizuális effektjeiért felel majd. Csatlakozott még a csapathoz Chloe Klesta is, aki a művészi munkálatok irányításában fogja kivenni a részét. A hölgy korábban dolgozott már a Kingsman és a Nightflyers képi világán is.

A harmadik érkező a jelmeztervezésben garantálhatja a magas minőséget, Tim Aslam munkáját ugyanis olyan produkciókban csodálhattuk meg korábban, mint A nyomorultak, a Sherlock Holmes: Árnyjáték vagy éppen a Fekete vitorlák. A The Witcher sorozat jelenleg előmunkálati fázisban van, az epizódok megírásán már túl is vannak a készítők. A forgatás rövid időn belül megkezdődhet, méghozzá nem máshol mint Budapesten.

Mit gondoltok, a képernyőn is akkora siker lesz a The Witcher, mint a játékvilágban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)