Hirdetés

The Witcher sorozat - már azt is tudjuk, ki játssza Triss Merigoldot

|

Rajta kívül pedig féltucat másik karakter szerepére is megtalálták a megfelelő színészt.

Hirdetés

Alig pár órája írtunk arról, hogy a Netflix megvillantotta, hogyan is képzelik el Henry Cavill alakításában Ríviai Geraltot. Most pedig arról érkeztek hírek, hogy egy újabb fontos karakter castingja is megtörtént, a friss infók alapján Anna Shaffer bújik majd Triss Merigold bőrébe. 

Hirdetés

Bizony, bár eddig csak Yenneferről hallottunk, most végre teljesen biztossá vált, hogy Triss Merigold sem marad ki a netflixes The Witcher sorozatból. Hollywood Reporternek ezen felül azt is elárulták az alkotók, hogy Eamon Farren lesz majd Cahir, Joey Batey játssza el Jaskiert, Lars Mikkelsen alakítja Stregobort, Royce Pierresont láthatjuk majd, mint Istredd, Maciej Musiał tűnik fel Sir Lazlo szerepében, végezetül pedig Wilson Radjou-Pujalte lesz Dara.

Lars Mikkelsen neve egyébként nem véletlenül csenghet ismerősen, ő annak a Mads Mikkelsennek a testvére, akik sokan szívesebben láttak volna Geralt szerepében, mint Henry Cavillt.

Kanyarodjunk viszont vissza még gyorsan Triss Merigoldhoz. Az őt alakító Anna Shaffer egy 26 éves brit színésznő, akit például a Harry Potter mozikban láthattatok Romilda Vane-ként, illetve a Hollyoaks sorozatban is játszott. Szerintetek illik rá Triss szerepe?

A hajszín nyilván megoldható, biztosan nem ezen múlik majd a dolog (az eredeti regényekben ugyebár Trissnek gesztenyebarna haja van, ezzel szemben Anna Shaffer haja sötétbarna, már-már fekete).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)