Hirdetés

The Witcher sorozat - Geralt új fotón mutogatja a kardját

|

Be kell érnünk egy új képpel, amíg várunk a Netflix sorozatának következő előzetesére.

Hirdetés

Bár a Netflix egyelőre tagadja, hogy valós lenne az a premierdátum, amely a közelmúltban kiszivárgott, azért nagy összeget mernénk tenni rá, hogy decemberben már láthatjuk az Andrzej Sapkowski regényei alapján készített sorozat első évadát, amelyről egyre több minden derül ki. 

Hirdetés

Nemrég arról számoltunk be a sorozattal foglalkozó Redanian Intelligence információi alapján, hogy Ríviai Geralt édesapját egy magyar színész formálhatja meg egy visszaemlékezés során, most pedig a honlap ismét jelentkezett, ezúttal egy vadonatúj fotót tett közzé. Ahogy ti is láthatjátok alább, a képen Geralt elszánt tekintettel markolássza a híres-nevezetes acélkardját, a szörnyvadász - meglepetés - valószínűleg szörnyvadászatra készül. 

Bízunk benne, hogy a Netflix hamarosan meglep minket egy újabb előzetessel, amellyel hivatalosan is lerántja a leplet a megjelenési dátumról is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)