Hirdetés

Látványos utolsó előzetest kapott a Vaják sorozat

|

Nyolc nap múlva indul az első évad, szóval nem árt kicsit ráhangolódni a Netflix sorozatára. Az új előzetessel pedig ez nem is nehéz feladat.

Hirdetés

Megkapta utolsó előzetesét a Netflix saját gyártású Vaják (The Witcher) sorozata, amelyben Henry Cavill alakítja majd Ríviai Geraltot. A nilfgaardi páncélok még mindig egy picit furán néznek ki, de ettől függetlenül továbbra jobban várjuk a premiert, mint az idei karácsonyt. 

Hirdetés

Persze a Netflix is jól tudja, hogy a rajongók már bőszen ikszelgetik a naptárban a bemutatóig még hátralévő pár napot, éppen ezért ma közzétettek egy magyar felirattal ellátott friss előzetest. Bökjetek rá a nagy Play gombra, hátha a videó megtekintése után egy picivel könnyebb lesz a várakozás. 

A Vaják sorozat egészen pontosan december 20-tól lesz elérhető a Netflix kínálatában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)