Hirdetés

The Witcher - így lett Resident Evil-klón és SMS-játék helyett rendes RPG

|

Egy lengyel csapat utánajárt a Witcher elfeledett játékfeldolgozásainak, és a CD Projektet is alaposan kifaggatták, hogy összeállíthassák Geralt és a videojátékok találkozásának teljes krónikáját.

Hirdetés

A CD Projekt RED-féle Witcher játéksorozat nemrég ünnepelte a tizedik évfordulóját, aminek kapcsán a készítők is megmutattak néhány vicces jelenetet a legutóbbi játék készítéséről. Ennél az ötperces összeállításnál viszont készült egy sokkal hosszabb dokumentumfilm is az évfordulóra egy lengyel gamer oldal jóvoltából.

Hirdetés

Az arhn.eu munkatársai nem csak a CD Projekt RED munkatársaival ültek le beszélgetni, hanem a Metropolis akkori tagjait is megkeresték, akik 1997-ben próbáltak egy, játékmenetében erősen a Resident Evilre hajazó kalandjátékot készíteni Andrzej Sapkowski történeteiből - sikertelenül. Ezt követően 2002-ben egy lengyel mobilszolgáltató egy, a régi idők szöveges szerepjátékait idéző SMS-játékot is készített Geralt kalandjai alapján, amit követően visszakerültek a jogok az íróhoz. De persze a majdnem kétórás dokumentumfilm szempontjából is a CD Projekt RED trilógiája volt legérdekesebb, így az alábbi videó túlnyomó részében ezzel foglalkoznak ők is. A film alapvetően lengyelül van, viszont angol feliratot választhattok hozzá, így a rajongóknak mindenképpen érdemes megnéznie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)