Hirdetés

Itt a The Witcher sorozat első előzetese

|

Eddig főképp csak beszéltünk róla, képeket láttunk, találgattunk, de most végre átélhetjük a Netflix égisze alatt készülő The Witcher sorozat hangulatát, ha csak egy rövid ideig is.

Hirdetés

Alig pár órája számoltunk be nektek arról, hogy Lauren Hissrich, a The Witcher showrunnere mesélt kicsit a közelgő sorozatról, szerencsére most már nem kell tovább képzelegnünk a kapott infók alapján, befutott az első teaser trailer, ami azonnal szembesít azzal, amit eddig is tudtunk: ez a széria bizony nem a játékok hangulatát és történetét adja majd vissza, így érdemes nekikezdeni még az előzetesnek is.

Hirdetés

Hangulatában viszont eddig remekül eltalált, sötét és komor, az ígéretekhez híven felnőtteknek szóló adaptációnak ígérkezik, és innentől gyakorlatilag már mindegy is, hogy mit írok ide, mert már úgyis a Play gombra kattintottatok, és teljes képernyőn pörög a The Witcher élmény. Szóval inkább nem is terhelem tovább az oldalt felesleges betűkkel, nézzétek meg inkább magatok, hogy mire számíthattok a Netflixtől:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)