Hirdetés

Napi büntetés: miért vidám mindig Geralt kardja?

|

Vannak, akik megnézik a The Witcher sorozatot, és kellemes (vagy akár kellemetlen) emlékekkel távoznak. És vannak, akik nagyon fura részletekre lesznek figyelmesek. Belőlük él az internet.

Hirdetés

Amikor az ember a Netflixen ledarálja a Vajákot, akkor lesz persze egy határozott véleménye a témáról (mi ezt meg is osztottuk veletek írott formában itt, és egy bájos videóként itt), merenghet arról, mennyire tettek jót a változtatások a könyvhöz képest, vagy felülhet a divatos PC vs nem PC viták hullámaira is, de vajon mit kell fogyasztani ahhoz, hogy azt szúrja ki, hogy Henry Cavill kardja mindig röhög? Márpedig ez van.

Hirdetés

Ugyebár Geralt nem az a harsányan kacagó partiarc, inkább morgásai és grimaszai emelkednek ki az eleve húzott szájú alapviselkedésből, így különösen kontrasztos kardjának jellegzetes mintája, ami örök vidámságot csempész a vaják véres és szürke világába. Valahogy így:

Persze nem is lenne Twitter, ha erre nem érkezett volna meg a helyes válasz:

Igen, elképesztő, hogy ez lehet hír ma egyáltalán (mind tudjuk, nem az, nem is volt hasonló célja születésének), én szégyellem magam, nem is tudok rá megfelelően reagálni, muszáj művészi eszközökhöz folyamodnom, szerencsére a The Witcher sorozat ebben is kisegít:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)