Hirdetés

Mark Hamillt érdekli Vesemir szerepe a The Witcher második évadában

|

Noha nem igazán tudja, hogy miről szólnak Ríviai Geralt történetei, egy bölcs Jedi mester után egy bölcs vaják mester szerepét is szívesen eljátszaná.

Hirdetés

A hétvégén landolt a régóta várt Vaják sorozat a Netflixen és a nézők többsége elégedett a feldolgozás minőségével. A streaming platform már berendelte a második évadot, így a rajongóknak nem kell bizonytalanságban tengődniük, hogy vajon láthatjuk-e, hogy folytatódik Geralt, Ciri és Yennefer története. A könyvek alapján a második évadban már szerepet kell kapjon Vesemir is, a Kaer morheni vajákok mestere, a szerepet pedig akár Mark Hamill is eljátszhatná.

Hirdetés

A sorozat showrunnere, Lauren Schmidt Hissrich a forgatókönyvírás alatt osztott meg a Twitteren rövid leírásokat, hogy szerinte mik a legfontosabb tulajdonságai egy adott szereplőnek. Vesemir jellemzése alatt valaki megemlítette, hogy Hamill tökéletes lenne az öreg vaják szerepére. A beszélgetésbe maga Hamill is becsatlakozott, aki azt írta:

"Fogalmam sincs róla, hogy mi ez, vagy miről szól, de egyetértek, hogy nekem kellene eljátszani."

Láttunk már példát arra, hogy egy hasonló tréfálkozásból fantasztikus dolgok születtek, és nagyon reméljük, hogy a szereplőválogatás során az alkotóknak eszébe jut Mark Hamill neve, mivel azt megmutatta, hogy egy idős, bölcs Jedi mester szerepében remekül megállja a helyét, nem hinnénk, hogy problémája lenne azzal, ha a fénykardot ezüstpengére kellene cserélje. Persze azóta megvadult az internet, sokak szerint Hamill tökéletes választás lenne (ha ez egy vírusmarketing volt, akkor bejött).

Ti melyik színészt tudnátok elképzelni Vesemir szerepére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)