Hirdetés

A CD Projekt RED segít, hogy The Witcher hátterekkel dobhasd fel a Zoom meetingeket

|

Ha unod a céges megbeszéléseket, akkor körbe is küldheted ezeket a kollégáknak. Legalább egy kis színt kap majd az egész.

Hirdetés

A COVID-19 járvány miatt most rengetegen dolgoznak otthonról, a cégek pedig előszeretettel használják a Zoom alkalmazást a tárgyalások levezetéséhez. Ebben a programban van arra lehetőségünk, hogy a fejünk mögé valamilyen háttérképet tegyünk, és a játékfejlesztő cégek is igyekeznek segíteni.

Hirdetés

A partiba most a The Witcher fejlesztői is beszálltak a világuk egy-egy ikonikus helyszínének tájképével. Ki ne akarná Kaer Morhen előtt megtárgyalni a heti feladatokat?

Mondjuk ha a The Witcher-téma nem jönne be annyira, akkor lehet esetleg Star Wars-, Persona 5-, Final Fantasy VII Remake- vagy Bethesda-vonatkozású hátterek között is válogatni.

Érdemes minden eszközt megragadni arra, hogy egy kis színt vigyünk a bezártsággal telt hétköznapjainkba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)