Hirdetés

Magyarul is megjelenik a The World of Cyberpunk 2077 könyv

|

A Dark Horse világbemutató könyvét egy geek körökben ismert magyar kiadó fordítja.

Hirdetés

Bár a CD Projekt RED dolgozói is otthonról végzik munkájukat, elvileg nem fog többet csúszni a Cyberpunk 2077, és szeptemberben játszhatunk vele. A Dark Horse Books ugyanakkor nem várat minket addig, már június 17-én kiadja a The World of Cyberpunk kötetet, amiből megismerhetjük a világ működését, szereplőit, fontosabb elemeit - nyilván spoileres lehet, és érdemes megvárni a játékot, mielőtt fellapoznátok.

Hirdetés

A Fumax kiadó bejelentette, hogy megnyerte a 192 oldalas kötet fordítását és kiadási jogát. A magyar változatnak úgy állhatnak neki, hogy rendelkeznek a hivatalos terminológiával, így azokat a kifejezéseket használják, amiket majd a magyar nyelven megjelenő játék is.

Jelen állás szerint szeptemberi megjelenéssel terveznek, de azt nem közölték, hogy csak az alapváltozatot vagy a térképes borítóval, graffitis slipcase-zel, ideiglenes tetoválásokkal, poszterrel és képeslapokkal megpakolt Deluxe kiadást is elhozzák-e.

Ennek apropóján bejelentették egyébként azt is, hogy Fumax Gaming néven YouTube csatornát indítanak, amin egyebek mellett a Cyberpunk 2077-et is streamelni fogják - meg mindent, amivel épp játszanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)