Hirdetés

Frappánsan zárták le a készítők a Thmbleweed Park vécévitáját

|

Ugyan senki nem gondolta komolyan a felháborodást, a Thimbleweed Park készítői egy kifejezetten mókás vitát zártak le egy új játékopció bejelentésével.

Hirdetés

Ugyan sokan nem tulajdonítanak nekik nagy jelentőséget, a játékbeli vécék kifejezetten sokat adhatnak egy pálya hihetőségéhez és ahogy azt korábban egy Fallout-mod létezése is bizonyította, ebben kifejezetten nagy szerepe van a vécépapírnak is. A guriga iránya kapcsán folytatott örök vita nemrég a Thimbleweed Park viccelődő készítőit is elérte.

A projektet vezető Ron Gilbert tett ki nemrég egy mókás Twitter-üzenetet, amiben a készülő kalandjáték mellékhelyiségeinek kidolgozottságával dicsekedett, ám nem sokkal később a rajongók kiszúrták, hogy a csatolt képen a népszerűbb változattal ellentétben a vécépapír megkezdett része a guriga alatt lóg. A Thimbleweed Park szellemi atyja később azzal heccelte támogatóit, hogy csak azért is bent hagyja ezt a változatot, mert szórakoztatja, hogy ez másokat mennyire idegesít. Ezt követően viszont meggondolta magát és egy mókás sajtóközleményben elárulta, hogy a végleges játékban kapunk egy beállítási lehetőséget, amivel mindenki kiválaszthatja a guriga irányát.

A tervek szerint még idén megjelenő Thimbleweed Parkról viszont remélhetőleg hamarosan ennél sokkal fontosabb infókat is megtudhatunk, ugyanis Gilbert néhány napja arról is írt a Twitteren, hogy egy elkészültek új trailer felvételei.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)