Hirdetés

Ennél menőbb Thor-sisakkal még biztos nem találkoztatok

|

Roppant ötletes megoldással készítette el egy rajongó az azgardi szuperhős sisakját.

Hirdetés

Elképesztő megoldásokra képesek a legelhivatottabb rajongók, amikor a kedvenc karakterükről van szó. Egy videós például annyira kedveli Thort, hogy megalkotta a szuperhős sisakját, amelyt felvéve a viselőjének is úgy világíthat a szeme, mint az azgardi istené.

Hirdetés

A KyleofAsgard nevű YouTuber a sisak szerkezetét a Thingiverse elérhető modelljeiből rakta össze, majd saját festéssel díszítette és tette egyedivé. Ami viszont az igazán különleges rész, az a beépített elektronika és a wireless kontroller, illetve a LED-ek, amelyeknek köszönhetően létrejöhet a szemvilágítós effekt. 

A fények megvilágítják a speciális kontaktlencsét, amely ezután úgy világít, mint maga Thor szeme a filmekben. A fényekkel viszont óvatosan kell bánni, mert a közeli, erős világítás hamar rongálhatja a szemet, és hosszan tartó károkat okozhat.

Természetesen a különleges sisak készítéséről Kyle egy videót is készített, ezt alább nézhetitek meg.

Nektek hogy tetszik, kipróbálnátok az egyedi sisakot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)