Hirdetés

Nickelodeon játékokkal erősített a THQ Nordic

|

A THQ Nordic és a Nickelodeon együttműködésének hála olyan mesesorozatok játékai jelenhetnek meg modern platformokra, mint Az utolsó léghajlító, a SpongyaBob, a Fecsegő tipegők vagy éppen a Ren és Stimpy show.

Hirdetés

Az egykori Nordic Games a THQ szellemiségét folytatja egyre nagyobb vállalattá válik, legutóbb például a Deep Silver anyacégét vásárolta fel, ezzel pedig olyan sorozatokat szerzett meg, mint a Saints Row, a Dead Island és a Metro, de nincs náluk hiány saját fejlesztésű játékból sem, gondoljunk csak az egyedi koncepciójú Biomutantre

Hirdetés

Az 1990-es és 2000-es években a THQ és a Nickelodeon együttműködésének köszönhetően több licencelt játék is megjelent különböző masinákra, amelyek ugyan hullámzó minőséget mutattak, mégis ezek közül sokat a mai napig a szívükben őriznek a játékosok. Most a Nickelodeon bejelentette, hogy a THQ Nordickal együtt azon dolgoznak, hogy feltámasszák ezeket a címeket, méghozzá a modern platformokra. A partnerségnek köszönhetően a következők már biztosan vissza fognak térni (azt egyelőre nem tudni, hogy újakat kapunk-e melléjük): 

- Avatar: The Last Airbender (Avatar - Az utolsó léghajlító)
- Back at the Barnyard (Vissza a farmra)
- Catscratch (Kandúrbanda )
- Danny Phantom (Danny, a fantom)
- El Tigre (A tigris)
- Invader Zim
- Jimmy Neutron (Jimmy Neutron, a csodagyerek)
- My Life As A Teenage Robot (Az életem tinirobotként)
- Rocket Power
- Rocko's Modern Life (Rocko)
- Rugrats (Fecsegő tipegők)
- SpongeBob SquarePants (Spongyabob Kockanadrág)
- Tak and the Power Of Juju
- The Ren & Stimpy Show (Ren és Stimpy show)
- The Wild Thornberrys (A Thornberry család)

A THQ Nordic biztosított róla mindenkit, hogy hamarosan további részleteket is megoszt a játékok újrakiadásával kapcsolatban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)