Hirdetés

Ti nevezhetitek el a Square Enix Pride kabaláját

|

A Square Enix a Pride hónap tiszteletére létrehozott egy új kabalafigurát, aminek egyelőre nincs neve. Ezen akarnak most változtatni.

Hirdetés

Hivatalos sajtóközleményben adta a világ tudtára a Square Enix kiadó, hogy megalkottak egy teljesen új kabalafigurát. A szivárványszínű kis lény a Pride hónap előtti főhajtásként jött létre, alkotója pedig nem más, mint Toshiyuki Itahana, akinek gyönyörű munkáit eddig a Final Fantasy-széria rajongói csodálhatták.

Nehéz eldönteni, hogy pontosan milyen állatka is lehet a lény, de tollai vannak, szóval én valamiféle madárfajtára gondolnék, ezen a vonalon lehet érdemes elindulni a névválasztásnál. 

Hirdetés

Az egyelőre még név nélküli kabalával díszített pólók és pulcsik már megrendelhetők a Square hivatalos áruházából, megvásárlásukkal pedig jótékonykodni is lehet, ugyanis az összes bevétel a GLAAD és a Stonewall nevű szervezetekhez kerül.

Ha eszetekbe jut egy jó név, akkor azt az alábbi tweetnél kell bedobni válasz formájában. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)