Hirdetés

A Time magazin szerint Ninja a világ egyik legbefolyásosabb embere

|

Az indoklás szerint a profi Fortnite játékos saját kezűleg dobta meg az e-sport hitelességét és népszerűségét.

Hirdetés

Tyler "Ninja" Blevins felkerült a Times Magazine 100 legbefolyásosabb személyről készített listájára, ennek kapcsán pedig a Pittsburgh Steelers egyik játékosa, JuJu Smith-Schuster is megszólalt. A sportoló szerint Ninja egy kiváló streamer és egy tekintélyes influencer, ezért pedig megérdemli a helyét a top 100-as listán. 

Hirdetés

Smith-Schuster hivatalos indoklása a következő volt:

"Én is azok között a milliók között voltam, akik nap mint nap, hónapokon át nézték Ninja Fortnite adásait. Vitathatatlanul ő volt a világ legjobbja abban, amit csinált, és ez olyasmi, amit atlétaként és rajongóként végtelenül tudok tisztelni. Mára olyan személyiséggé vált, aki saját kezűleg mossa össze a játékvilágot és a pop kultúrát."

Persze valószínűleg amikor azt nyilatkozta, hogy "ő volt a világ legjobbja", akkor valószínűleg még nem látta Ninja World Cup eredményeit.

Ettől függetlenül Smith-Schuster külön kiemelte, hogy ő maga világéletében imádta a videojátékokat, és kifejezetten zavarta, hogy sokan hobbiját gyerekes idővesztegetésnek tekintették. Szerinte Ninjának köszönhetjük az e-sport népszerűségének megugrását is. 

"Ninja egy legenda, akinek sokkal tartozunk azért, hogy a játékvilág ma olyan, amilyen."

- tette hozzá Smith-Schuster. Ninja neve így már olyan emberekkel van egy listán, mint Ferenc pápa, Emilia Clarke, Taylor Swift, Dwayne Johnson, LeBron James, vagy épp az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)