Hirdetés

TimTheTatman is elpártolt a Twitchtől, máshol folytatja

|

A 7 millió feliratkozóval rendelkező streamer is bejelentette átigazolását.

Hirdetés

Még egészen friss hír, hogy DrLupo elhagyta a Twitchet, és egy igencsak kedvező ajánlatra rábólintva a YouTube-hoz igazolt, de máris itt a következő nagy távozó: Tim "TimTheTatman" Betar, aki egyebek mellett arról ismert, hogy sokáig nem tudott nyerni a Fall Guysban, szintén kapott egy ajánlatot a Google videómegosztójától, így holnaptól kizárólag ott lehet majd őt látni.

Míg Twitchen 7 millió feliratkozója volt, YouTube-on 3,8 millióan követik, de várható, hogy sokan vele tartanak majd. Valószínűleg nem mindenki, viszont így sem aggódunk érte.

Hirdetés

Az Insidernek nyilatkozva elmondta, hogy a költözés következtében több időt tölthet majd a családjával, és kevesebbet kell streamelnie. 

A Twitch egy érzelmes videóval búcsúzott tőle. A cég szóvivője elmondta, örülnek annak, amit elért (házasságának, gyermekének, Fall Guys-os győzelmének), és büszkék mindenre, amit Tim a gamingért tett. 2012 óta volt Twitch-partner, egy hosszú korszak ér most így véget.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)