Hirdetés

Tippelj, hány játék áll jelenleg fejlesztés alatt a Gearbox és a THQ Nordic anyavállalatánál!

|

Ennek közel felét jövő márciusig megpróbálják befejezni.

Hirdetés

2020. október-decemberi negyedévéről szóló beszámolójában azt írja a közelmúltban a Gearbox Software-t (Borderlands-játékok), a Volitiont (Saint's Row-játékok) és a 4A Games-t (Metro-játékok) is beszippantó, egyébként a THQ Nordic és a Deep Silver anyavállalataként ismert Embracer Group, hogy jelenleg 150 cím áll náluk fejlesztés alatt - ebből pedig több mint 70 prémium játékot még 2022 márciusa előtt be akarnak fejezni.

A 2019. október-decemberi negyedévhez képest ez 56%-kal több projektet jelent (a korábbi időszakra 96 fejlesztés alatt álló címet jelentettek le), míg az összlétszám 2 970-ről 5 730-ra emelkedett (+93%), ebből a játékfejlesztőké 2 258-ról 4 325-re (+92%).

Hirdetés

Emellett az Embracer kijelentette, hogy 2022 márciusával záruló üzleti évükben történelmük legerősebb esztendejére számítanak, hiszen 2021 második feléhez tartva igen komoly megjelenésekkel készülnek.

A svéd holdingvállalat most februárban kebelezte be a Gearbox Software-t, de tavaly novemberben 13 másik stúdióra is szert tett (köztük egy magyarra is), szóval hiszünk nagyravágyó terveikben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)