Hirdetés

Titanfall 2 - szívmelengető gesztust tettek a készítők

|

A Titanfall 2 közösségének egyik oszlopos tagja nemrég veszítette el a kutyáját, a készítők pedig együttérzésük jeléül a játékban állítanak emléket a kedvencnek.

Hirdetés

Könnyen hihetnénk, hogy a többmilliós eladásokkal bíró játékok készítőinek a közösség egy-egy tagja már inkább statisztikai adat, de a Titanfall 2-n dolgozó Respawn bebizonyította, hogy ez egyáltalán nincs így.

Hirdetés

Nemrég a játékban saját, igen aktív közösséget is szervező videós, az Iniquity Games készítője megosztotta Twitteren, hogy meghalt a 18 éve vele lévő kutyája, sokan pedig úgy gondolták, szép gesztus lenne, ha valamilyen formában bekerülne a játékba. A Titanfall 2 egyik művésze pedig hamar rajzolt is egy bannert, amivel hamarosan bárkinek a profilján ott lehet a kutyus.

"A stúdiónál mi is sokan tartunk kutyusokat, így átérezzük a veszteség felett érzett fájdalmat. Továbbá elismerjük, mi mindennel járult hozzá Iniquity a Titanfall 2-höz és hálásak vagyunk, hogy ő és hozzá hasonló kiváló közösségi tagok támogatják a játékot. Hihetetlen volt látni, ahogy a közösség összefogott érte, ami a művészeinket is megihlette"

- írták a posztban, ahol bemutatták a hamarosan a lövöldébe érkező bannert.

Nem ez volt egyébként az első eset, amikor elismerésre méltóan reagált a közösség megkeresésére a Respawn. Nem sokkal a játék bejelentése után egy súlyos beteg brit gamerhez, Richard Cole-hoz elvitték a Titanfall 2 még közel sem kész kódját és megszervezték, hogy a fejlesztőkkel játszhasson néhány multis meccset, miután barátainak írt utolsó Facebook-posztjában megemlítette, hogy sajnálja, nem próbálhatja majd ki az FPS-t. Később pedig Richard nevét is betették a játékba egy easter egg részeként. Emeljük virtuális kalapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)