Hirdetés

Tizenhét órán át kellett játszania büntetésből egy 11 éves fiúnak

|

Az apja rajtakapta, hogy akkor játszik, amikor nem lenne szabad - és érdekes módon büntette meg.

Hirdetés

A brit Metro számolt be arról, hogy a kínai Sencsenben egy apuka 17 órányi játékra kényszerítette fiát, miután azon kapta, hogy hajnali 1-kor még a mobilján játszik. A Mr. Huangként megnevezett férfi úgy gondolta, ez lesz a megfelelő, a tett súlyával arányos büntetés, így kirángatta fiát a takaró alól, és egészen délután 6-ig arra kötelezte, hogy játsszon.

Amikor a fiú elaludt volna felrázta, és folytatnia kellett a mobilozást. Az ügyet súlyosbítja, hogy a férfi videót is készített, amit a TikTok helyi változatán, a Douyinon osztott meg.

Hirdetés

Ezen látszik, ahogy a 11 éves gyermeket felrázza, ütögeti. A fiú által írt levél alapján végül már csak akkor engedte aludni, amikor a srác sírva fakadt, és megegyeztek arról, hogy korlátozzák a játékkal töltött időt: előbb a házi feladattal foglalkozik, edz, olvas egy fél órát, gyümölcsöt eszik, zuhanyozik, fogat mos, és legkésőbb 11-kor lefekszik, valamint elalvás előtt nem játszik, nem mobilozik egyáltalán. A férfi megjegyezte, kétségbeesésében döntött így, amikor már semmilyen más megoldás nem működött, és senkinek nem ajánlja ezt a módszert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)