Hirdetés

Több játékkal indult az európai PlayStation Plus, mint amennyit ígértek

|

A jelek szerint a Sony túlteljesítette a saját maga által támasztott elvárásokat.

Hirdetés

A sajtó és a PlayStation-tulajdonosok is éveken át találgatták, hogy a Sony vajon előáll-e valamilyen versenyképes csodafegyverrel az Xbox Game Pass jelentette kihívásra, a hivatalos  választ pedig végül idén márciusban kaptuk meg a PlayStation Plus megújításának bejelentésével.

Ma megtörtént az átállás a három előfizetési csomagra hazánkba is teljes értékű formában köszönt be a szolgáltatás, nagy meglepetésre még több címet is hozva, mint amennyit a Sony előzetesen ígért.

Hirdetés

A Eurogamer csapata hívta fel rá a figyelmet, hogy számításaik szerint valójában 429-et kaptunk az "akár 400" PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös játék helyett, míg a "legfeljebb 340" klasszikus (PS1-es, PS2-es, valamint streamelve PS3-as) cím helyett 404 tolható a havi 5100 vagy évi 36 ezer forintért kínált Premium konstrukció keretében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyszóval az előfizetők nem igazán fognak unatkozni a következő hónapok során, hiszen egy ekkora gyűjteményben már mindenki találhat a fogára való tételt, legyen az újabb, vagy régebbi alkotás. S hogy a konzolháború oltárán is áldozzunk, korábban cikk és videó formájában is összefoglaltuk, hogy mit kínálnak egymáshoz képest a Sony és a Microsoft szolgáltatásai.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)