Hirdetés

Több jel is arra utal, hogy Penge játékot készít a Ubisoft

|

Ömölhetnek a Marvel játékok a következő néhány évben.

Hirdetés

Nehéz nem azt gondolni, hogy a Spider-Man óriási sikerén felbuzdulva akar mindenki szuperhősös játékot készíteni, és úgy tűnik, a Marvel is partner ebben. Miközben az Insomniac a jövőre megjelenő Spider-Man 2-n, valamint a később érkező Wolverine-en dolgozik, a Firaxis talán lassacskán tényleg befejezi a Midnight Sunst, és ha hihetünk a pletykáknak, az EA a Fekete Párduc és Vasember kalandjait tárja majd elénk.

Egy az Instagramon felbukkant poszt alapján mindeközben a Ubisoft sem tétlenkedik, a jelek szerint ők Pengét kapták meg.

Hirdetés

Az egyik nyom Edwin Gaffney színész július 26-ai bejegyzése, amivel bejelentette a Ubisoft egyik projektje motion capture munkálatainak végét, a poszt egyik fotóján pedig látszik a csapó, amire a Marvel feliratot írták. Lehet, hogy csak ez a kódneve a kiadó egyik játékának, ami sehogyan nem kötődik a képregényekhez, de fura lenne a választás.

További érdekesség, hogy a csapón, a rendezőnél szereplő B. Tariq név valószínűleg az új Penge film rendezőjét, Bassam Tariqot takarja. Az is érdekes, hogy kardot idéző tárgyakat tartanak a kezükben, ami ugyancsak a vámpírvadászhoz kötheti őket.

Biztosra még semmit nem tudunk, de szívesen megnéznénk egy Penge játékot. Reméljük, a Ubisoft összekapja magát az elmúlt évek kudarcai után, és megpróbál a továbbiakban tényleg kiemelkedő alkotásokat leszállítani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)