Hirdetés

Több mint 200 millió forintért kelt el egy Super Mario kazetta

|

Egy srác egy szép napon megtalált egy nagyon régi karácsonyi ajándékot a fiókja mélyén, bontatlanul, tökéletes állapotban. Most milliomos.

Hirdetés

Mindnyájan veszünk dolgokat, amikről megfeledkezünk, de ritkán felejtünk el olyasmit, amit aztán milliókért lehet továbbadni. Egy szerencsés úriember a közelmúltban talált rá egy értékes kis csomagra az egyik fiókja alján: mint kiderült ez valószínűleg a legértékesebb dolog, ami valaha a tulajdonában volt: egy Wata 9.6 A+ besorolású Super Mario Bros. kazetta, ami különleges csomagolása és állapota miatt 660 000 dollárt ért.

Hirdetés

Egy bontatlan, kiváló minőségű Super Mario kazetta önmagában aranyat ér, de ez kifejezetten értékes volt, mivel egy különleges széria egyik ritka darabja.

"Ezt a példány 1986 végén gyártották, így az egyik első olyan darab, aminek műanyag fóliás csomagolása van a matricás zár helyett. Az 1987-es év elején a Nintendo már egy másik megoldást használt a csomagolásra. Mivel a gyártási időszak nagyon rövid volt, így kvázi lehetetlen még egy ugyanilyen kiadást hasonló állapotban találni. Soha ne mond, hogy soha, de nagy esély van rá, hogy nem fog előbukkanni."

A kazetta a Heritage Auctions oldalán keresztül kelt el. Az eladó nem volt kifejezetten beszédes az üzlet kapcsán, de a sztori így is egész vicces:

"Az irodai asztalom fiókjában volt azóta, hogy megvettem egyszer karácsonyi ajándéknak. Eszembe se jutott, hogy ott van."

Egy alternatív unverzumban bizonyára kibontotta a játékot, és kellemes élményeken mereng, mit sem sejtve arról, hogy most milliomos lehetne. Számára szerencsés, hogy nem abban az univerzumban élünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)