Hirdetés

Több mint félmillió forintos kabátban akciózik a Resident Evil 4 főszereplője

|

Leon egy jogvédett dzsekit visel a Resident Evil 4 remake-ben, amit a jelek szerint a valóságban is meg lehet vásárolni.

Hirdetés

Remek hírt kaptak a Resident Evil-rajongók, ugyanis hivatalos lett, hogy jövőre újraalkotott formában tér vissza a még mindig közkedvelt negyedik felvonás, amiben Leon S. Kennedy Raccoon City helyett Spanyolországban néz szembe mindenféle borzalommal. A bejelentő trailernek volt egy olyan eleme, amit nem biztos, hogy mindenki kiszúrt, pedig elég érdekes apróságról van szó.

A videó végén arról tájékoztatott minket egy elég kicsi betűkkel írt szösszenet, hogy Leon kabátja a Schott NYC engedélyével jelenhetett meg, amiből arra lehetett következtetni, hogy egy létező ruhadarabban kalandozik majd a remake főszereplője.

Hirdetés

Látszólag így is van, ugyanis a Schott NYC oldalán megrendelhető a Classic B-3 Sheepskin Leather Bomber Jacket, ami nagyon hasonlít a trailerben látott darabhoz. A stílusos dzsekiért 1495 amerikai dollárt, azaz jóval több mint 500 ezer forintot kell fizetni, így nem biztos, hogy tolonganak majd érte a cosplayerek.

Persze az eredeti Resident Evil 4-ben Leon viszonylag hamar megszabadult a kabátjától, szóval lehet, hogy ez a méregdrága darab is a susnyásban fogja végezni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)