Hirdetés

Több nézője volt a Twitchen a fűnyíró szimulátornak, mint a Call of Duty: Warzone-nak

|

De mindenki megnyugodhat, nem sokáig maradt ilyen érdekes a frissen nyírt pázsit.

Hirdetés

Általában egész egyszerű dolga van annak, aki meg akarja tippelni, hogy mik a Twitch éppen legnézettebb játékai. A lista elején mindig ott van az Apex Legends, a Fortnite és általában a Valorant is odaér a dobogóra. Ezeken a címeken túl kimagaslóan népszerű még a Warzone és a League of Legends-et is sokan nézik, nemrégiben azonban egy váratlan játék tűnt fel a radaron.

A Skyhook által fejlesztett Lawn Mowing Simulator éppen az, amire a címéből számíthatunk, füvet kell nyírni, ennyi a gameplay. Ugyan, a körülményekhez képest egész pofásan néz ki a program, nem sok izgalmat rejt, hogy egyik fűnyíró traktorból a másikba tudunk csak átülni. A szimulátor mégis képes volt repülőrajtot venni és maga mögé utasítani a Warzone-t a Twitchen.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat szerint a siker a játék kidolgozottságában van, hiszen minden apró részletre nagy figyelmet fordítottak, hogy a leendő fűnyírók tényleg érezzék a programba beletett időt és szeretetet, mikor traktorra pattannak. Természetesen minden csoda csak három napig (vagy néhány óráig) tart, a Warzone ugyanis hamar maga mögé utasította a Lawn Mowing Simulatort, amihez a nemrég megjelent nagy frissítése is hozzájárult. A hirtelen nagy népszerűségre szert tett játékról mi is készítettünk tesztet, amit itt olvashattok el.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)