Hirdetés

Többjátékos módokkal jön az új G.I. Joe videojáték

|

Októberben, még a jelenlegi generációra érkezik a G.I. Joe: Operation Blackout.

Hirdetés

A Fast & Furious: Crossroads után most egy kicsit kevésbé vágyunk adaptációkra, de október 23-án jön a Transformers: Battlegrounds, pár nappal előtte, október 13-án pedig a G.I. Joe: Operation Blackout, mely a '80-as években megjelent képregényekből építkezik, és többjátékos élményt kínál.

Hirdetés

A Team Joe és a Team Cobra 12 karakterének egyikét irányítva küzdhetjük át magunkat a 18 misszióból álló, teljesen új sztorit bemutató kampányon, egyedül vagy kooperatívan, osztott képernyőn, továbbá számos PvP módban (Capture the Flag, Assault, King of the Hill és mások) is helytállhatunk. Minden karakter egyedi képességgel rendelkezik majd. Az első trailer alapján nem teljesen veszett, de azért nem fogadnánk arra, hogy fel fog futni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)