Hirdetés

Tökéletesen eltalálta a The Last of Us sorozat hangulatát ez a magyar kisfilm

|

Az alkotója az HBO új szenzációja előtt tisztelgő mű munkafolyamataiba is bepillantást engedett.

Hirdetés

Már csak egyetlen rész van hátra a Neil Druckmann és Craig Mazin alkotásában, valamint Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével készült The Last of Us sorozatból, amely brutális évadzárót ígér, a rajongóknak viszont nem kell amiatt aggódniuk, hogy véget ér a széria, mivel az HBO már berendelte a második évadot, szóval biztosan folytatódik a történet. 

Ahogyan az eddigi kibeszélőinkben is hallhattátok, az epizódok több dologban is eltértek az alapanyagtól, néhol ezek a változtatások jól sikerültek, néhol kevésbé (például kevesebb a fertőzött), viszont azt nem lehet elvitatni az adaptációtól, hogy a játék atmoszféráját tökéletesen eltalálta. 

Hirdetés

Ezt a hangulatot igyekezett egy kisebb csapat segítségével átültetni a valóságba egy youtuber, Bognár Marci, aki egy hasznos videó keretében először megmutatta a végeredményt, majd azt is, hogyan készült el a rövidfilm. Bemutatja az előkészületeket, a kinti és benti jelenetek világítását, és azt is, hogyan használtak némi VFX-mágiát, hogy hihetőbb legyen az összkép:

Egyébként nem ez volt az első magyar mű, ami a The Last of Us sorozathoz kapcsolódik, korábban egy a VHS-korszakot idéző retró trailert csodálhattunk meg, aminek a híre a készítőkhöz is eljutott. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)