Hirdetés

Tokióban folytatódik a Detroit: Become Human világának története

|

Van még mit mesélni az emberek és androidok konfliktusáról.

Hirdetés

A Fahrenheitet és a Heavy Raint is jegyző Quantic Dream 2018-ban egy újabb kiváló sztori-orientált játékot tett le az asztalra. Az eredetileg PlayStation 4-re, majd később PC-re is megjelent Detroit: Become Human még annak ellenére is egy rendkívül izgalmas történetet szállított, hogy a központjába helyezett android vs. ember konfliktusról már számtalanszor mesélt nekünk az irodalom és a szórakoztatóipar.

Habár a Quantic csapata most épp a titokzatos Star Wars Eclipse-en dolgozik, a Detroit rajongói bizonyára szívesen visszatérnének a játék világába, amire most egy manga formájában lesz lehetőségük.

Hirdetés

Elsőként a Famitsu számolt be a képregényről, amely Detroit: Become Human Tokyo Stories címen érkezik. A sztorit Saruwatari Kazami írja, míg a rajzokért Moto Sumida felel.

Ahogy a cím is elárulja, a történet Tokióban bonyolódik majd, ahol az Egyesült Államokkal ellentétben nagy becsben tartják az androidokat, ám végül mégis felszínre kerül a konfliktus, amikor az állás nélkül maradó emberek tiltakozni kezdenek a munkájukat elvevő robotok ellen.

A rajzokat szállító Sumida a Twitteren nyilatkozott a projektről, azt írva, hogy a Detroit: Became Human az egyik kedvenc játéka, ezért nagyon örül, hogy részt vehetett a képregény elkészítésében. A sztori főszereplője egy közismert sztárnak számító android, Reina lesz, a manga július 22-én kerül a boltokba.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)