Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - készül az élőszereplős kisfilm is

|

Hamarosan megjelenik a Wildlands, de előtte még egy rövidfilmen keresztül belekóstolhatunk a játék hangulatába.

Hirdetés

Az Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy War Within the Cartel címmel előszereplős rövidfilm készül a Ghost Recon: Wildlandshez. A film még a játék előtt, február 16-án debütál az Ubisoft Twitch csatornáján, utána az Amazonon lesz elérhető a Prime feliratkozóknak.

A 30 perces film főszereplője a rapper-színész T.I. lesz, aki a Marcus nevű santa blancai drogkartell egyik tagját játssza majd. A War Within the Cartel ennek a szervezetnek a belső zavargásait mutatja be, amelyek során egy árulót próbálnak felderíteni és kiiktatni.

A film rendezője Avi Youbian, aki már Walking Dead epizódot is dirigált, executive producerként pedig a Star Trek és az Amazin Spider-Man írója, Roberto Orci működik közre.

Az Ubisoft állítása szerint a War Within the Cartel sztorija közvetlenül a Wildlands történetét vezeti fel - a film vége, és a játék eleje közvetlenül össze fog kapcsolódni.

A Wildlands 2017. március 7-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)